Glamping telt – bedst i test

Hos Glampingtilbud.dk så hjælper vi dig med at vælge det bedste glamping telt til dine behov. Vi anbefaler de bedste glamping telte og giver dig et overblik over hvilke typer der er på markedet. 

Glamping tilbud

Amaroq Glamping telt Small

Et amaroq Glamping telt i small fra Amaroq er til dig, som gerne vil have et telt i højkvalitets materialer. Teltet kan nemt tages med på teltture og bruges i naturen, men det kan også bruges hjemme i haven, til en hyggelig overnatning under stjernerne.

Amaroq Glamping telt Medium

Amaroq Glamping Telt i størrelsen Medium er perfekt til dig som gerne vil have et telt, til familien derhjemme og i naturen. Glamping teltet i størrelse medium er den største telt, vi anbefaler til at tage med på tur udenfor hjemmet.

Amaroq Glamping telt Large

Et Amaroq Glamping telt i Large er perfekt til dig, som elsker følelsen af at sove i naturen, men som ikke har tiden til at tage på camping så ofte. Teltet er rigeligt stort til hele familien og teltet skaber en dejlig atmosfære.

Amaroq Glamping telt ekstra large

Amaroq XL glamping telt er den største model. Dette telt er større end de flestes soveværelse og der kan nemt dekoreres med møbler og senge. Teltet er rummeligt og skaber en god balance mellem luksus og camping.

Glamping telt - De bedste telte fra Amaroq

Et Amaroq Glamping Telt er ideelt til dig som nyder camping, men gerne vil have det lidt mere luksus. Teltet er lavet af materialer af højeste kvalitet og det sikrer mange års god tjeneste. Teltet er perfekt til dem, som gerne vil sove mere  ude, men ikke gider at gå ned på komfort og søvnkvalitet. 

Teltet kan også sagtens bruges som et samlingssted og eller en legehule for børn, ja mulighederne er faktisk næsten uendelige. Teltet er vandtæt og robust og det er ikke nødvendigt at pakke op og ned efter brug, det kan sagtens stå ude en hel sommer. 

Amaroq telt - De bedste telte på det danske markedet

Hvis du går og overvejer at købe et Amaroq telt, så kan det helt klart anbefale. Deres telte er nogle af de bedste på markedet og deres kvalitet og udseende er også super lækkert. Teltet holder mange år og det er sikkert til at være en favorit sommersæsonen. Teltet kommer i 4 størrelser og det anbefales kun at man bruger de 2 mindste størrelser til at tage med på tur, de andre er bedst brugt i egen have

Hvorfor købe et glamping telt?

Du kender sikkert følelsen af gerne at vil bruge mere tid i naturen og måske også at kunne sove udenfor i den friske luft? Det bliver dog aldrig gjort fordi at ens telt er enten for småt, for koldt eller et helt tredje problem. Dette slipper du for med et telt fra Amaroq. Teltet holder varmen godt inde og regnet ude, og det kan virkelig give en hjemmelig følelse med den rigtige indretning, også selvom man “bare” sidder i et telt.  

Telt er perfekt til familier som nyder at sove sammen, eller til par som ønsker at få lidt fred fra børnene, alt i alt kan teltet bruges til næsten hvad som helst og vi garantere næsten for at du får en god nats søvn ude i den friske luft.

Hvor stort et glamping telt skal jeg købe?

hvis vi tager udgangspunkt i en standart familie på 4, så vil det small telt godt kunne rumme jer, men hvis i vil have lidt mere plads at boltre jer på, så anbefaler vi klart at købe størrelsen medium, Hvis man blot er 2 personer så er et small telt alt end rigeligt. 

Hvis man nyder at holde havearrangementer og gerne vil invitere sin gæster ind i sit glamping telt, så vil det extra large glamping telt nok være til fordel. Du kan også sagtens slippe afsted med et i størrelse large, men dette passer bedst til en stor familie på de 6 – 8 som nyder natur og glamping. 

Hvad er forskellen på et glamping telt og et almindeligt telt

Et almindeligt telt kan være lavet til rigtig mange forskellige opgaver. Der er for eksempel letvægts telte, telte der er lavet billigst muligt og meget mere. Et Glamping telt er udelukkende lavet til at være en æstetisk flot og fantastisk mulighed for dem der elsker at sove ude. Teltet er lavet i den bedste kvalitet og det kan holde i rigtig mange år, hvis man passer på det. 

Samtidig er glamping teltet ikke lavet til at være nemt at tage med på farten, men i stedet designet til at være rummeligt og hjemmeligt i designet. i mange af teltene er der plads til dobbeltsenge, møbler og meget mere og de er lavet af mere standhaftigt materiale. 

Få gratis ombytning af dit glamping telt

Hvis det viser sig at du ikke er tilfreds med dit glamping telt, så kan du nemt og problemfrit ombytte det. Hos Amaroq går de op i kundetilfredshed og skulle telte vise sig at være større eller mindre end planlagt, kan det nemt og gratis ombyttes.

Er Glamping telte vandtætte?

Glamping telte fra Amaroq er vandtætte og kan sagtens modstå godt gammeldags dansk regnvejr flere dage i streg. Glamping teltet er lavet af bomuld som arbejder sammen med vandet, det betyder at det kan ånde og ikke skabet kondens, som du måske kender det fra telte lavet af polyester. 

Teltet bliver også hurtigt tørt igen, men det er vigtigt at teltet ikke pakkes ned vådt da det så risikere at mugne. 

4 fordele ved et glamping telt

Yderst holdbart

Et Glamping telt af lavet af bomuld og er yderst holdbart. Teltet holder i mange år og sikrer en masse god stunder.

Beskytter mod solens stråler

Et glamping telt beskytter mod UV stråler og sikrer at du kan opholde dig i din have i mange timer..

Super god udluftning i det varme vejr

Kender du også følelsen af at have det for varmt når du sover indenfor i det varme sommervejr? Så er et glamping telt måske lige noget for dig. 

En bæredygtig løsning

Glamping teltet er lavet af bomuld go genanvendelig materiale som holder i rigtig mange år