Glamping i Jylland

Jylland har masser af spændende glampingoplevelser at byde på og vi har samlet de bedste for dig. Der er et glampingophold og et godt glamping tilbud i Jylland, næsten uanset hvor du har lyst til at tage hen. Der er masser af skøn natur og mange spændende steder hvor I kan tage på et roligt og afslappende ophold i det fri. Gå på opdagelse i oversigten nedenfor og finde jeres næste glampingophold i Jylland.

Flot natur udsigt og telt.

Glamping hos Holmely

Ved Brædstrup nær Silkeborg finder i Holmely, som byder på en hyggelig og autentisk glampingoplevelse i naturskønneoplevelser. Det fine glampingtelt ligger midt ude i naturen og med flot udsigt til solnedgang. Mad kan tilkøbes (tapas og morgenmad) eller selv laves over bål.

Glamping i den grønne hytte

Er I klar til et glampingophold fyldt med ro, natur og skønne omgivelser? Så skal I besøge den grønne hytte hos Kattholt nær Viborg. Her er der skabt de perfekte rammer for en hyggelig og afslappende oplevelse. Denne oplevelse inkluderer to overnatninger i den grønne hytte.

Glamping i luksusshelter

Tag på et glampingophold med den maskimale grad af luksus. Hos Event Oasen i Give har de en fantastisk luksusshelter, som byder på alt lige fra lækre overnatningsfaciliteter, egen pool, spa, sauna, bad og toilet. Her kommer I med garanti ikke til at mangle noget.

Glamping hos Marsk Camp

Overnat i et stort og flot glampingtelt i det naturskønne område omkring Marsk Camp, som ligger ved Nationalpark Vadehavet. Der er eget bad og toilet, samt gode senge, stole og service. Der er desuden masser af plads til at grille på den store terrasse udenfor teltet.

Glamping med udsigt

Nær Viborg finder i Nørreådalen, som er et skønt naturområder med et fantastisk landskab. Her kan I besøge Kattholt, som har en glampinghytte beliggende med flot udsigt over dalen. Denne oplevelse inkluderer to overnatninger i hytten.

Overnatning i trætop shelter

Har du altid drømt om at prøve at sove i toppen af træerne? Så har du muligheden her. Overnat i denne hyggelige trætop shelter for kun 395 kr. for 2 personer. Shelteren er super hyggelig og beliggende med fantastisk udsigt over naturen.

Glamping Jylland

Lorem ipsum…

Hvad koster glamping i Jylland?

Lorem ipsum…